Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
7-10. KL
Mødedag/tid: 
Mandag 18.30 - 20.30
Ledere: 
Lisbet Andersen....50 50 16 36
Steen Hjulver Nielsen
forsideblok_klatrevaeg_fotograf_andreas_tolstrup_laursen

Trop

 

Troppen er for spejdere fra 7. klasse – 10. klasse/1.g, og her er man fordelt i patruljer. De enkelte patruljer afholder deres egne patruljemøder, ugentligt, sammen med en patruljeleder og -assistent. Derudover har alle patruljerne et fælles tropsmøde om måneden, som bliver afholdt sammen med tropslederne.

I troppen får spejderne mere ansvar, og aktiviteterne kræver mere af dem end tidligere. Spejderne står selv for de ugentlige møder og planlægger så vidt muligt selv hvilke ture og lejre, der deltages i.

Hver anden måneden holder patruljeledere og -assistenter et møde med tropslederne, hvor der bl.a. snakkes om samarbejdet i patruljerne, aktiviteterne, og planer for de kommende patruljemøder. Tropslederne udarbejder for hvert halvår overordnet plan for møder og fast arrangementer. 

Mødetid

Patrulje- og tropsmøder afvikles primært i Spejderhytten hver mandag kl. 18.30 - 20.30

 I troppen lærer man at lede og blive ledt af hinanden. Det gør man gennem sjove aktiviteter, så som;

Patruljemøder

Spejderne planlægger selv patruljemøderne, hvor der skal være mindst en hovedaktivitet udendørs pr. møde.

Til planlægning af patruljemøder, må der maksimalt bruges halvt møde. Det er vigtigt, at alle spejdere deltager i planlægning og tager ansvar for afvikling af møderne.

Tropsmøder

Tropslederne afvikler et månedligt gejst-møde.

Patruljeture

Ved udarbejdelse af halvårsplan, fastsættes week-end for patruljetur. På patruljeturene skal patruljen prøve at stå på egne ben, planlægge turen, foretage indkøb og selv afvikle turen.

Divisionsturnering

Som noget helt specielt mødes vi flere gange i løbet af året med andre tropsspejdere fra divisionen. 3-4 aftensmøder og en enkelt week-end i foråret.


PLAN

PLAN tilbyder spejdere lærerige udfordringer og store oplevelser. PLAN arrangeres af dedikerede spejdere, der med stor energi og gejst deler ud af deres erfaringer omkring alt fra anderledes lejrliv, madlavning i det fri til kommunikation og konflikthåndtering. PLAN afholdes i efterårsferien. Det er altid en kæmpe oplevelse og meget lærerigt at være på PLAN, og spejderne kommer hjem med masser af ny inspiration.

Adventurespejd

Adventurespejder er forskellige løb, hvor man kommer ud og bruger både sin krop og hjerne – f.eks. Nathejk, Coco Crazy Monkey Race, Apokalypseløbet, Solaris og mange flere. 

.